HTML

Durva dolgok, bizony

Ez az ország tele van bűnözőkkel, cigányokkal, diktátorokkal, drogosokkal, homokosokkal, hungaristákkal, kommunistákkal, liberálisokkal, nácikkal, zsidókkal – és Kádár idején amúgy is minden sokkal jobb volt. De azért mi még nagyon szeretjük.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Orbán Viktor ujja beletúrt

2011.01.20. 15:09 legbenső ellenség

...a történelembe. Tegnap a blogoszféra azzal volt tele, hogy Orbán Viktor mennyire nem európai módon viselkedett az Európai Parlamentben. Nos, mi szeretnénk megvédeni szegény miniszterelnökünket, hiszen - többek között - nagyon is európai, méghozzá jelentős elődökhöz csatlakozott kirohanásával és méltóságos dühvel kilendített ujjával!

A gesztusok hasonlósága egyértelmű, de vajon vannak-e egyéb rokon vonások is?

(A képet természetesen nem mi gyártottuk, egy ismeretlen csúsztatta be az ajtónk alatt. Sugallatával – ha van egyáltalán – nem azonosulunk.)

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz európa orbán viktor viktor miniszterelnök hitler sztálin európai parlament viktatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://durvadolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr532600282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása